Over de winkel van Jenny Boots

De winkel !

 

 

De winkel bevindt zich in een schitterend monumentaal pand uit 1913.  
Jenny Boots is gelegen in het oude centrum van Leidschendam op de Damlaan.
Het Leidschendam-centrum ondergaat een metamorfose en de uitbreiding aan winkels is in volle gang. 

 De vernieuwde Damlaan als charmante winkelstraat vormt een logische aanlooproute naar het Nieuwe Damplein, een gezellige en praktische plek voor winkels met voornamelijk de dagelijkse benodigdheden, zoals supermarkt, vershoek (brood, banket, vlees, vis, groente) en drogist. Samen met de bestaande en nieuw te bouwen winkels langs de buitenring van het plein vormen ze een aantrekkelijk aaneengesloten wijkwinkelcentrum. Onder het plein wordt een parkeergarage gerealiseerd. Zo biedt het plein een prettig verblijfsklimaat voor het  winkelend publiek. In aanvulling op het wijkwinkelcentrum aan het plein biedt de Damlaan nu al ruimte voor een variëteit aan kleine winkels en speciaalzaken, waaronder Jenny Boots.


Van supermarkt tot speciaalzaak, Leidschendam Centrum

 

 

 

Een winkel EN en webshop?

Natuurlijk!
Veel mensen bestellen tegenwoordig via internet, maar er blijft behoefte om een laars of schoen eerst te zien. Dus hebben wij besloten een winkel te openen om te:

zien… voelen… ruiken… PASSEN.

De winkel is uitnodigend, een plaats waar je je thuis voelt en, onder het genot van een kopje koffie of thee, laarzen past of gewoon even lekker neuzen in de collectie.

De winkel is open van woensdag t/m zaterdag van 10:00 - 17:00 of op afspraak en kunnen producten worden bekeken, gepast en gekocht. Kijk hier de openingsdagen of mail ons op info@jennyboots.nl wanneer u een afspraak wilt maken buiten de geplande openingsdagen.

Waar zijn wij te vinden?

Ons adres:
Damlaan 29
2265 AL Leidschendam (vlak bij Den Haag)
 Routeplanner

 

Nabij de A4, A12 en A44

Waar kunt u parkeren:

Voor de deur zijn een aantal parkeerplaatsen, dit is een blauwe zone en mag u 1 uur parkeren. Wanneer u niet in het bezit bent van een parkeerschijf, hebben wij deze in de winkel liggen. 

We hebben op 1 minuut afstand lopen ook een parkeergarage onder het plein (P 200). De tijd hier is onbeperkt !!!!
Let op naast een invalide parkeerplaats hebben we ook laad en los plaatsen. Wanneer u hier geen vergunning voor heeft kan dit een boete opleveren, er wordt veel gecontroleerd. 

Andere P locaties binnen 2 min lopen van Jenny Boots.