Wat klanten schrijven

29-08-15

Margot uit Grave

Hallo Jenny, van Jenny Boots, ;-)

 

Hartelijk dank voor de snelle verzending. De laarzen zijn in top-conditie aangekomen.

Ze passen allemaal perfect en gaan heerlijk zitten!

Ik houd de site goed in de gaten voor de nieuwe collectie.

 

Warme groeten uit Grave,

21-07-15

Ingrid

Hallo Jenny!

Superblij met mijn Babouche ballerina's!

Bedankt voor de service bij het omruilen

04-07-15

Inge uit Belgie

Op zoek naar toffe laarzen met een brede kuit kwam ik bij Jenny Boots terecht.

Telefonisch gaf je me de perfecte tips over de maat, even bestellen en een dag later was mijn pakje al in België.

Super service, super laarzen en een heeeeel vriendelijke dame aan de lijn, voor wie geen enkele moeite te veel is.

Ik ben een zeer tevreden klant!

Thanks en tot de volgende keer.

20-06-15

Erika

Dag Jenny,

Mijn laarsjes werden gister gebracht door de post.

Ik heb ze alweer aan en ze zitten als vanouds! Dank je wel voor je geweldige service!!!!

 

Je verdient een dikke pluim

02-06-15

Petra

Erg blij met mijn nieuwe laarzen! Het valt niet altijd mee om leuke en betaalbare laarzen te vinden als je stevige kuiten hebt, maar hier is het gewoon gelukt. Ze werden bovendien ook nog eens heel netjes en heel snel verzonden. Bedankt en tot de volgende keer!

15-05-15

Saskia

Ik ben een happy bunny, net 2 paar leuke slippertjes (maat 44&45) en een paar enkellaarsjes (maat 44) gescoord tijdens de speciale uitverkoop-avond.

09-04-15

Jose

Ha Jenny, De laarzen zijn zojuist bezorgd, ze passen goed, staan mooi, ik ben er heel blij mee!

09-04-15

Manon

Ik heb de laarsjes alweer binnen. Wat een snelle levering! En ook deze zijn weer erg leuk :-) Fijn dat ik jullie ontdekt heb voor vrouwelijke schoenen in maat 42! Want dat is erg lastig in normale winkels.. Bedankt! Met vriendelijke groet, Manon

05-03-15

Eva

Ik heb ondertussen al meerdere laarzen van Jenny Boots en ze zijn allemaal galant en kwalitatief goed. Nu was ik afgelopen vrijdag jarig en heeft Jenny Boots geholpen met nog snel last minute een feestpaar in huis te halen. Ik heb er lekker de blits mee gemaakt.

15-02-15

Inge

Top top top!!! Bedankt voor de snelle levering weer... tot snel

21-01-15

Ilse

Jenny Sas, ik heb net mijn 2 paar laarzen binnen, korte van Babouche in antraciet, erg blij mee, is voor mij het nieuwe zwart en een paar donker groene, ook helemaal prachtig mijn eerste HOH laarzen, maar ook die passen perfect, hoe is het toch mogelijk, sinds ik invalide ben en meestal via internet koop, kan ik nog beter slagen , dan toen ik nog van hot naar haar rende om alles te kunnen passen en kijken. Blij, blijer , blijst, bedankt!!!

20-12-14

Wendy uit Vught

Wat een heerlijke reactie. Makes my day :-)

 

17-11-14

Emanuela voor de 1012102

Ik vond het ook leuk om jullie ontmoet te hebben.

Wel jammer inderdaad dat mijn maat uitverkocht is, maar ik kan zeker toegewen dat ik nog nooit in Nederland zulke vrindelijkheid en beschikbaarheid gekregen heb!

Groeten,

Emanuela

12-11-14

Lotty de hulpverleenster

Jenny

Haaaaa leuk hoor!!

 

 Ben ersuperblij mee !!

Ik moest zondag iemand helpen die was flauwgevallen....heb wel mn laarzen uitgedaan tijdens hulpverlening op de grond....

Zonde van die mooie neuzen.

Lache hè. By the water(,met de persoon ging het goed.

 

 

Groetjes lotty

05-11-14

Michelle

al jaren moeite met het vinden van de juiste laars. zijn ze hier volop te krijgen. even geprobeerd of het was is. maar ik ben helemaal om. ik zal de laarzen alleen nog maar hier bestellen. zeer snelle en nette levering. de laarzen paste prima, ben er super blij mee!!!!

Dank je wel

Michelle

04-11-14

Manja uit Utrecht

Hoi jenny,

 

Ik kreeg ze vandaag netjes geleverd! Ze passen geweldig en wat een fijne kwaliteit. Ik ben er zeer gelukkig mee. Super bedankt!

 

Vriendelijke Groetjes

 

Manja

29-10-14

Anoushka uit Heemstede

Hoi Jenny.

 

Nou laarzen zijn binnen en zoals gewoonlijk liep ik er zo op weg .
Voor mijn dochter ook een paar laarzen gekocht en zij was gelijk verkocht.

Dus deze laarzen krijg je niet meer terug  ;)

Tot gauw weer ziens,

 

Anoushka

17-10-14

Marielle uit Bergen op Zoom

Hallo Jenny

 

Wat jammer...

Ik stuur de laarzen morgen retour.

Het resterende bedrag kun je storten op rekening nr: xxxxxxx

tnv Mariëlle 

 

Bedankt voor de service en ik zie de andere laarzen graag verschijnen.

 

gr Mariëlle 

05-07-14

Ineke uit Katwijk ZH

Hallo Jenny,

Heel erg bedankt voor het snel versturen van m'n sandalen!
Ik ben er heel blij mee, ze passen goed en staan erg leuk!

Heel fijn weekend.

groetjes Ineke

05-03-14

Minouche

Hai Jenny,

Jazeker, ik ben helemaal geslaagd met de maat 42. De ene zat wel iets strakker als de andere... maar dat loopt hopelijk wel uit.

Mooie kleur...helemaal TOP !!!

 

Nogmaals heel erg bedankt voor de super service :-)

 

Groetjes Minouche

19-02-14

Germaine uit Belgie

Hallo Jenny,

ja hoor vrijdag besteld en zaterdag al geleverd das gewoon super !!!
Vind ze mooi en degelijk ben er zo blij mee dank je wel voor alles...|
Ze zijn ietsje te breed aan men kuiten denk 1,5 a 2cm, maar ben zo blij da ik eindelijk laarzen heb !!!

 

Een vraagje als ze toch te groot worden kan ik ze dan bij u laten versmallen en wa is de prijs ongeveer !!!

En bij deze heb je er een nieuwe klant bij .


Dank je wel en tot ziens

mvg  Germaine

10-02-14

Mevrouw Buts (Belgie)

Beste Jenny,

 

De laarzen werden zaterdag al afgeleverd !  Supersnel dus !

 

De laarzen zijn wel iets smaller aan de voet dan mijn andere Walkers, maar na inlopen komt dat wel in orde :-)

 

Bedankt voor de superservice en graag tot een volgende keer !

 

Gil Buts

04-02-14

Blue uit Belgie

Een mailtje met vertraging,
Maar de laarzen waren er dus wel al op donderdag en dat is een voorbeeld voor véél webshops!!
Ben heel blij met de service, ging heel vlot!
De laarzen zijn prachtig, heb er al véél complimenten over gekregen, ik maak dan natuurlijk ook graag reclame.
 
Enige wat ik je wel wilde laten weten, is dat de verzendservice de laarzen gewoon bij de voordeur gezet had, wat in mijn ogen redelijk gevaarlijk is? Zeker voor zo'n dure zaken. Dan gaan ze misschien beter bij de buren bellen?
Deze klacht is doorgegeven. Helaas hebben wij maar tot aan de grens grip op het transportbedrijf .

 
In elk geval bedankt voor de service, ben héél blij dat ik jouw shop ontdekte!
 
Groetjes,
Blue

25-01-14

Sacha uit 's Gravenzande

Vandaag mijn ogen uitgekeken in de prachtige winkel van Jenny Boots. Zoveeeeel keus! Ik ben geweldig geholpen en ging de deur uit met twee paar prachtige schoenen!!. Thanks Jenny en tot gauw

11-01-14

Jeannette Jansen

Hallo Jenny,

 Nou ik ben vanmiddag in de winkel geweest en ben erg fijn geholpen door je collega, die alle tijd voor mij nam, onder het genot van een kopje koffie en thee, helemaal super.

En niet onbelangrijk............. ik ben GESLAAGD!!!

Het is de niet de gladde laars geworden maar de "head over heels suede/leer", echter wel met een kleine aanpassing t.o.v. het riempje, welke door jullie "huisschoenmaker" aangepast zal worden, zodat ik de bovenkant ietsje aan kan trekken, maar dat zal je nog wel horen van je collega.

Ben ook nog verliefd geworden op een andere laars met een crocoprint, je had deze in 2 kleuren, bruin en taupe, ik viel voor de taupe, maar ik moet er nog even over denken, want het is best een grote uitgave om dan gelijk 2 paar laarzen aan te schaffen. Maar goed, de zwarte vind ik helemaal super, ik heb ze nog wel niet, maar ik kan me er al heel erg op verheugen.

Dus als de zwarte laarzen aangepast zijn, kom ik deze wederom op een zaterdag ophalen en betalen dus wellicht komend weekend al.

Nogmaals heel erg bedankt voor de service en je hebt er dus een nieuwe klant bij :-) Ik kom dus voortaan gelijk naar Leidschendam!!

 

Hartelijk groeten,

Jeannette Jansen

31-12-13

Thea uit Westervoort

De laarzen zijn binnen en ik en er blij mee, het is n.l. de eerste keer dat ik via internet iets koop. de laarzen zijn om mijn benen zelfs nog te ruim maar dat laat ik de schoenmaker eventueel wel aanpassen.

27-12-13

Moeder en dochter Ditters

(Via Facebook)

Zijn allebei geslaagd.

Mn moeder heeft besteld van jj. En ik ben met 2 paar vertrokken.

Ontzettend leuke winkel zeg en mooie collectie.

Een verademing na de laarzenjacht die ik in de herfst heb gehad... Leuk dat je er nog even was en beterschap voor je kind!

Fijne jaarwisseling

19-12-13

Diana uit Amersfoort

Dag Jenny,

De laarzen zijn er! En ze passen :) ik ben er helemaal blij mee!!!

Nogmaals bedankt voor alle moeite. 

 

Tot de volgende bestelling!

 

Prettige feestdagen gewenst. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Diana 

19-12-13

Sanne uit Zwolle

Beste Jenny

Mijn fantastische laarzen zijn binnen! Wauw! En wat een verademing om laarzen zonder probleem rond de kuit dicht te ritsen. Een spannend moment, want meestal trek ik een hoge laars aan en eindigt het altijd in een teleurstelling. Dit keer met een grote glimlach.

 

Bedankt voor de service en de snelle levering.

18-12-13

Mevrouw van Kooten

Hoi Jenny,

De 15 e laarzen besteld en ze zijn net al bezorgd!

Ik heb nu zo'n beetje alle kleuren laarzen van Head over Heels en ook verschillende paren JJ Footwear.

Ze zitten als pantoffels en de kuitmaten zijn perfect.

Ik krijg altijd veel reacties op mijn laarzen. Ik maak dan ook graag reclame voor de winkels waar ik koop en daar ben jij er nu ook een van.

Ik kom snel eens bij je in je winkel kijken.

Je maakt een hoop vrouwen met vollere kuiten en grotere voeten een gelukkig mens!

Fijne feestdagen en een gelukkig,gezond en succesvol 2014 !

16-12-13

Femke

Super!! Ik kreeg de melding dat ze (nog) niet leverbaar waren, dus ik ben helemaal blij! 

Bedankt voor de snelle reactie!

 

Met vriendelijke groet, 

Femke

16-12-13

Alice uit Belgie

Hello Jenny,

I've placed a new order to your site this morning and I'd like to know if there's a chance I'll get the boots before the weekend.
 
I'm so happy with the brown Antara and have to have them in black too.
 
Thank you in advance,

Alice

15-12-13

Sanne

Goedemorgen,

Bedankt voor de snelle reactie, super!
Ik lees net je mail en heb direct besteld, de 48.

Hartelijke groet,
Sanne 

12-12-13

Jessica uit Horssen

Goedenavond Jenny,

 

Oké ben benieuwd ga zo gelijk ff gauw spieken... 

En inderdaad dat zou erg leuk zijn! 

Je hebt ook erg mooie laarzen... 

Je gaat me ook zeker een keer in de winkel zien, ga ik in combinatie doen als ik naar den haag ga... 

Laat ik van te voren wel even weten! 

 

Groetjes Jessica 

10-12-13

mevrouw Jellema

 Heb zwarte hoge laarzen besteld van head over heels met sleehak. Ze zijn prachtig en lopen fantastisch. Wat fijn dat er zulke mooie laarzen zijn voor dikke kuiten

Mevrouw Jellema

07-12-13

Jessica uit Horssen

Op de site: In 1 woord " geweldige service!!"

Daar kunnen nog verschillende bedrijven wat van leren.., Ben erg tevreden over de laarzen maar ook over de levering!

Kom zeker nog vaker bij je winkelen...

Groetjes Jessica

 

==

Via de mail

Goedenavond Jenny,

Wat een geweldige service!

Ben nu echt super blij... Ik ga morgen de show stelen op het feest... Nogmaals super bedankt!!

Fijn weekend
Groeten Jessica

30-11-13

Ilonka

Hallo Jenny ,

 

Super klantvriendelijk !! Dank en volgende keer kijk ik zeker eerst

even op jullie website. Jammer dat het nu zo is gelopen.

De laarzen zijn inmiddels al weer onderweg terug. Heb ze vanochtend afgegeven

op het postkantoor. 

 

Groetjes

Ilonka

07-11-13

Judy uit Belgie

Voor de eerste Keer het merk HOH Walkers besteld, de laarzen zitten piekfijn, dit merk tailleert inderdaad iets kleiner qua kuitwijdte dus opteerde ik voor maat 52.

Ze zitten ideaal aan het been en zakken helemaal niet door thv de enkel, erg elegant door de hogere hak !! Uiterst fijne service bij Jennyboots.nl, als belgische klant ontving ik de boots daags na bestelling al binnen !! Beter en sneller is niet mogelijk !!!!

Zeer mooie en uiterst goed zittende laarzen !!!

erg veel dank !!

jduy

07-11-13

Mevrouw Vergucht

Voor de eerste Keer het merk HOH Walkers besteld, de laarzen zitten piekfijn, dit model tailleert inderdaad iets kleiner qua kuitwijdte dus opteerde ik voor maat 52.

Ze zitten ideaal aan het been en zakken helemaal niet door thv de enkel, erg elegant door de hogere hak !! Uiterst fijne service bij Jennyboots.nl, als belgische klant ontving ik de boots daags na bestelling al binnen !! Beter en sneller is niet mogelijk !!!!

04-11-13

Jolanda

Bedankt voor uw snelle reactie.

Mijn excuses dat ik zoveel vragen stel. Doordat ik nu een aantal maanden aan het hardlopen ben zijn mijn kuiten behoorlijk ontwikkeld waardoor ik niet meer pas in de laars met de normale schachtwijdte.

Ik ben het type “lange elegante laars met hak en mooie plateau”, die zijn nauwelijks te verkrijgen in een wijdere schachtmaat. Ik vindt het moeilijk om mijn weg te vinden in de wereld van de laars met wijde schacht omdat het niet echt mijn stijl is.

Toch heeft u een collectie die zich onderscheidt van de rest van de laarzen met wijde schacht. 

Met 

vriendelijke groet,

Jolanda

02-11-13

Mariska

Hi Jenny,

Ja wil de laarzen zeker houden!

Heb ze al aangehad ;-)

Ben er superblij mee.

Bedankt voor de servive, ik weet nu waar ik zijn moet..

Fijn weekend!!

Mariska

24-10-13

Marieke

Hallo jenny,

Ik heb ze binnen hoor! En aan! Ze zijn super mooi. Dank je wel voor de service. 

Groetjes,
Marieke

24-10-13

Jeannette

Top helemaal top betreft de service !!!

Geweldig mooie laarzen zitten (en zijn) perfect.
Wat een verademing...laarzen die moeiteloos over de kuit sluiten.
Ik weet wel waar ik voortaan moet zijn .........

Groeten Jeannet

13-10-13

Alice uit Belgie

Dear Jenny ,
I received the boots friday and I am pleased to tell you that they fit me perfectly. I'm so happy!

Even at the size 38 they are perfect . Thank you for your advice , your call and the incredible sevice you provided me. 


I'm 42 and I finally have a pair of heeled boots that flatter my legs and give me confidence when I wear skirts and dresses.

I am 1m59 and I weigh 58 kg , I wear 36, 38, but I have always been strong legs , even with 10 kg less , my legs were not standard size .
I surf for years on the net and scan the shops to find THE boots of my dreams. I spent hundreds of euros in models that fit me but did not meet my expectations in terms of design, quality , style, heel height and versatility.

When I found this model on the site of Head over Heels Fashion in August , I was very excited , I ordered 37 : 44.
This size is perfect for my left leg, but to tight for the right leg to be a comfortable. Still I 've kept them .
Now I know that for this model the 38/44 is perfect.

Thank you again for your site , remarks and comments that you add to the model descriptions are usefull.
 
Also thank you for the attention you  brought to my order and the insoles.

I certainly will order again on your site.


13-10-13

Marianne uit Dordrecht

Goedemorgen jenny,

ik ben dus gisteren in de winkel geweest, .... wow,wat een hoop keus,heb dus ook 3 paar laarzen gekocht

Jenny, je hebt er weer een klant bij, na zoveel jaar zoeken, wilde zelfs naar Londen want daar zit duo laarzen, heb ook deze besteld maar helaas niet goed.  

Mvg. Marianne

08-10-13

Anita via Facebook

zondag laarzen besteld vandaag binnen

snelle levering ze passen perfect

dankjewel

04-10-13

Chantal uit Amsterdam

Zo start mijn ochtend met een grote glimlach
====

Beste Jenny,

Ik heb de laarzen gisteren ontvangen, bedankt voor het snelle toesturen!

Ze zitten erg mooi (kuitmaat is precies goed) en ik ben er blij mee.

Hartelijk dank!

Vriendelijke groeten,

Chantal

 

04-10-13

Winnares voetenverwenpakket

Wat gigantisch leuk,ik win niet vaak wat,ik denk dat dat  komt omdat ik al z0`n mooi leven heb,en eigenlijk alles heb wat ik wil.

`t was wel echt heel gezellig bij jullie hoor,d`r hing zo`n vrolijke sfeer,en weet je ik heb al meerdere keren over jullie gepraat

Dus hoop op klanten voor jullie,ik blijf m`n best doen en misschien tot ziens…..succes verder met je zaak…toy toy

03-10-13

Alletta

Even een mail om aan te geven dat de maat smaller uitvalt.

==
Wat netjes! Ik had de tekst gelezen.

Dit was zelfs voor mij de reden om ze wel te bestellen.
Ik had de laarzen al gezien bij de leverancier, maar daar stond alleen kuitbreedte 44cm en dat is net te veel.

Was dus superblij te lezen dat ze “smal vallen”.

Bedankt voor de mail,

Alletta

01-10-13

Mevrouw de Decker

Helaas konden wij mevrouw niet verder helpen, dit gebeurd ook wel eens ... grote uitzondering.

==

Hoi Jenny

 bedankt voor de tip en de prima klantenservice.

 Ik heb de laarzen zonet helaas op de post gedaan.

 

Mvg

 

30-09-13

Jeannette

Op een berichtje in Facebook waarbij ik het heb over dat heerlijke geluid als een rits WEL dichtgaat, antwoordde Jeannette iets heel herkenbaars en niet de enige:

===

Of een laars die juh in 1 x omhoog trekt ! Dan van geluk janken ...terwijl andere klanten dom staan te kijken, omdat ik eindelijk laarzen heb gevonden die passen om mn klapkuiten 

==

06-09-13

mevr van Amersfoort

En nog zo'n fijn bericht: Hallo Jenny,sorry voor de late reactie maar zat ik Turkije.Nu weer thuis en even tijd nemen voor dit berichtje.Je hebt een leuke winkel.Jammer dat ik niet iets dichterbij woon,dan kwam ik vaker shoppen. Heb leuke laarzen gekocht ,jammer dat de nieuwe collectie nog niet binnen was maar kijk zeker op de site en houd hem in de gaten. Ben netjes geholpen in de winkel.Kom zeker nog eens terug!

01-09-13

Bianca uit Deventer

Jenny, Ik ben zeker zeer benieuwd, maar wat een mooie laarzen allemaal. Ik ga morgen een paar dagjes weg en dan komen we vrijdag weer terug en dan meteen langs de postbus......kan niet wachten U hoort van mij. gr Bianca

30-08-13

Mevrouw van Straten

Superblij met mijn nieuwe laarzen.
Ze werden prachtig aangeleverd, in een mooie chique doos en goed verpakt.
Mijn laarzen zijn van heel soepel leer en de prijs was ook prima!
Ik ben er heel blij mee nogmaals! Ik ga hier vaker bestellen. Dank jullie wel!

12-08-13

Mevrouw van den Berg

Of wij even een artikel voor mevrouw van den Berg opzij wilde zetten, want zij was nog een weekje op vakantie..... TUURLIJK doen wij dat!!!

===

Hai Jenny,

Wat super !!! Heel erg bedankt.

Ook hele fijne vakantie gewenst...en vast wel tot een volgende keer :-)

Groeten,

 

 

09-08-13

Mevrouw de Bruijn

Was ontzettend gezellig om kennis met jullie te maken!

En, wat een prachtige zaak heb je met een indrukwekkende collectie... ( water loopt me nu nog in de mond!) Ben ook echt blij met mijn nieuwe slippers/schoenen.

Zeer zeker moeite om een auto ritje te maken! (Wat ee heerlijk centrum...!)

02-08-13

Anne uit Utrecht

Hallo Jenny,

Bedankt voor de zorgvuldige behandeling en afwikkeling van mijn mail en bestelling. er zit zorg in de zaak, en dat siert de shop!

Ik heb de laarzen gehad en ben er erg blij mee. Moest even wachten want het pakket was bij de buren gebracht en die waren net een paar dagen weg.

 Ik heb gezien dat ik een drukker tekort kom, simpelweg omdat ik die niet besteld heb. Die ga ik alsnog bestellen.Bedankt en een goed weekend.

Met vriendelijke groet,

Anne

28-07-13

Mevrouw Gortjes

Hoi Jenny, Ik ben geslaagd voor hele leuke sandaaltjes van Baboos! Ik ben fantastisch geholpen door jouw collega's! Ik zou willen dat er een winkel van jullie bij ons in de buurt zat want dan kon ik vaker komen. Ondertussen... houd ik jullie internetpagina goed in de gaten ;-) Ook voor jou een fijne zomer Groetjes,

27-07-13

Ilja uit Brabant

Goedemorgen Jenny,
 
Jullie service en klantvriendelijkheid is ongekend!!! Dankjewel!
 
Tegen het najaar wil ik graag laarzen dus ik houd jouw info achter de hand! :-)
 
Heel veel groetjes uit Brabant en een hele fijne zondag!
Ilja

25-07-13

Inge uit Amsterdam

Beste Jenny,

Mail zat idd in spambox. laarzen zijn bezorgd. Ben er erg blij mee.

Met vriendelijke groet,

Inge

Helaas komt het wel eens voor dat Mail van Jenny Boots in de spam terecht komt. Zeker met alle google veranderingen. Hier kunnen wij helaas niets aan doen. Het belangrijkste is dat onze bestellingen wel aankomen :-)

27-06-13

Desirée uit Arnhem

Hi Jenny,

Ik heb de schoenen gistermiddag ontvangen, ze passen goed, staan leuk en zijn ontzettend mooi. 

 

Fijne dag!


Hartelijke groet,

Desirée

24-06-13

Mevrouw Scheurwater

Mevrouw was op zoek naar een sandaal die wij niet in de juiste maat meer hadden.

We hebben voor haar een zoekactie uitgevoerd, maar helaas zonder het gewenste resultaat.

Zowel andere winkels als de leverancier zelf hadden deze maat niet meer voorradig.

Het werd wel gewaardeerd:

Hallo,

Bedankt voor uw reactie en fijn dat u gaat informeren.

Ik vind de sandalen echt super leuk!

Bij voorbaat alvast heel erg bedankt

====

Helaas....

 

Jammer, maar heel erg bedankt voor de genomen moeite.

06-06-13

Reactie op Facebook

Reactie van een dame op Jenny Boots:

"Ik vind ze zooooo mooi haha zoek al heel lang naar mn droomlaarzen. i have died and gone to boot heaven "

==

Heerlijk om te lezen!!!! Zo herkenbaar ook 

04-06-13

Marion

Gisteravond de prachtige handgevlochten Babouche pumps ontvangen.

Ze zijn niet 13 in een dozijn en ze zitten heerlijk!

Groetjes, Marion

02-05-13

Wendy uit Soerendonk

Hallo,

Vandaag de laarsjes binnen gekregen.

Ze zijn super en ze zitten heerlijk.

Groetjes, Wendy

21-03-13

Isabel uit Kampen

Hoi Jenny,

Mijn Suzani laarzen (de hoge met kuitmaat  en de lage) zijn echt een succes. Ik heb er al veel reacties op gehad.

Mijn collega vindt de laarzen ook erg mooi. Ze wil een keer met mij meekomen naar Leidschendam. 
Ze wil de laarzen liever eerst zien en dan kunnen kiezen.

Groetjes

30-01-13

Mevrouw de Wilde

Een klacht???? Het komt niet vaak voor.... maar een klacht nemen wij altijd serieus!!
Altijd blij als een klant dit meldt, zo kunnen wij leren en producten en diensten verbeteren en lossen het op een service gerichte manier op.
===

Beste Jenny

Dank voor u aanbod en dat u mijn klacht serieus neemt. Ik maak graag gebruik van u aanbod.

Alvast erg bedankt ,en ik zal met de drukker langs de schoenmaker gaan.

Ik hoop dat het probleem dan opgelost is. 

 

10-01-13

Mevrouw Arends

Beste Jenny

Hartelijk dank voor de goede service op Oudjaarsdag. Helaas zijn de schoenen toch iets te hoog voor mij, vandaar de retour.

Bij een volgende speurtocht naar schoenen in mijn maat bezoek ik jullie website weer.

Vriendelijke groeten

21-12-12

Mevrouw 't Hul

 

Bericht:

Wow, eindelijk mooie laarzen.

Dit zijn kwaliteits laarzen

Hartstikke bedankt en heel erg leuk

ook Kerstkorting lijkt een beetje op een cadeautje

19-12-12

Mevrouw Ultee

Beste Jenny,

 

Zoals je wel zal hebben gehoord, heb ik afgelopen vrijdag mijn laarzen opgehaald.

Gisteren had ik ze voor het eerst aan: de complimenten waren niet te tellen!!!

Ik ben er zelf ook heel enthousiast over!

Met vriendelijke groet en fijne feestdagen toegewenst, 

07-12-12

Mevr Oosterveer uit Wassenaar

Hi Jenny

Gisteren heerlijk geshopt in je prachtige winkel.

Ik heb uiteindelijk 3 paar laarzen gekocht omdat ik niet kon kiezen en ik ben er zo blij mee.
Jammer dat er nu sneeuw ligt, maar ik kom zeker terug in het voorjaar.

Ik heb gelijk die vriendin in Afrika bericht dus misschien dat we volgende week nog even samen langskomen.

09-11-12

Petra uit Biddinghuizen

Hoi Jenny,

Voor het eerst besteld, 3 paar laarzen, super mailcontact gehad en goed geholpen.
Woensdagmiddag besteld, vrijdagochtend binnen.

Ben enorm blij met de mooie laarzen. Gepast, zitten heerlijk, nog niet op gelopen, maar heb er vertrouwen in.
Mooie site, kwaliteitslaarzen, ook de steunzolen passen er perfect in.

Volgende keer eerst bij Jenny kijken voor ik "live" ga shoppen.

Bedankt!
Petra

06-11-12

Dyane

Beste Jenny,

Ik heb de laarsjes van babouche in goede orde ontvangen en ze zijn super! Maat is perfect!

Bedankt voor de goede service!!

Groetjes Dyane

24-10-12

Ashley uit Schiedam

Bericht: Jenny, Heel erg bedankt voor de goede service. Ik zal u zeker aanbevelen bij mijn kennissen met grote voet/kuit. Met vriendelijke groet, Ashley

17-10-12

Lorre uit belgie

Jullie zijn heel hard bedankt voor de goede service en het vertrouwen!

Ik kan jullie webshop aan iedereen aanbevelen!

 

Groetjes

 Lore

16-10-12

Sandra

Beste Jenny,

Ja hoor, alles tot volle tevredenheid.

Ik ben leuk geholpen vorige week en goed geslaagd.

Het is uiteindelijk niet eens het gereserveerde paar geworden maar een ander paar met kuitmaat 44 i.p.v. 48 dat gelukkig nog aanwezig was.
Ze zijn prachtig en ik loop er zó op weg.!

Ik kom zeker nog een keer een paar laarzen halen.

Met vriendelijke groet, Sandra
O Ja, nog bedankt voor de goodiebag. Leuk extra’tje!

11-10-12

Inge

Beste mevrouw, De laarzen zijn gisteren aangekomen en ze zijn super! Bedankt voor alles!!! Inge

08-09-12

Corien

De riem is geweldig!!!!
En dank je wel voor het cadeautje!
 
Groeten, Corien

05-09-12

Gonda uit Groningen

Goedemiddag,

Vorig jaar zijn wij vanuit Groningen gekomen om een paar laarzen te kopen.
Super laarzen ( krijg er altijd een compliment over, de bruin met blauw suede ) en een leuk welkomen van jou in je mooie winkel.

Door tijdgebrek dacht ik dit keer, ik bestel ze even via internet.

Gonda

03-09-12

Nanda

Hallo Jenny

Wow wat een super reactie! Wel als ik ze zaterdag kan passen, dan is dat goed genoeg voor mij. Vind het erg fijn dat je ze voor mij wilt vast houden.

Ook erg attent dat u mij op de hoogte brengt van de actie!

Ik zie u zaterdag!

 Met vriendelijke groet,
Nanda

 ----- Original Message -----

From: Jenny Sas

 

Beste Mevrouw 

Natuurlijk kan dat !!

Wij reserveren de 40 en 41 wel even voor u, zodat u op uw gemak kunt passen.

 Let ook even op onze actie…. Bij aankoop van laarzen in de winkel gedurende de september maand ontvangt u Gratis laarzenspanner :-)

Indien onze openingstijden u echt niet uitkomen, kunt u ook een afspraak met ons maken (buiten werktijd)

 Vriendelijke groeten

Jenny

25-07-12

Yvonne uit Zoetermeer

Bericht:

Hallo Jenny

Was vandaag in de zaak samen met mijn schoonzusje en ben meteen geslaagd. Ben heel erg blij met mijn aankoop.

Eindelijk laarzen die passen en die GEEN pijn doen!!!!!

Je behulpzaamheid en je service zullen ertoe bijdragen dat je zaak een groot succes zal worden of inmiddels al is. Ik vond het heel fijn om door jou geholpen te worden.

Een blije klant. 

 Yvonne

11-07-12

Mevrouw Hoogenboom

Mevrouw Hoogenboom was samen met haar man vandaag in de winkel

Mevrouw is eind vorige jaar geslaagd voor laarzen en wilde even navragen hoe ik dit had ervaren.

Voor de service werd ik verrast met een cadeaubon!!!!!
Dat is natuurlijk helemaal niet nodig, service is tegenwoordig misschien ver te zoeken maar niet bij ons!!!

Toch maakte mijn hart een sprongetje gewoon omdat mijn klanten zo leuk en aardig zijn !!!!

 

Nogmaals bedankt mevrouw Hoogenboom

10-07-12

Mevrouw. Vermeule uit Apeldoorn

Wat een geweldige Babouche slippers!!!!

Ik loop er 'dag en nacht' op! Wat een heerlijk voetbed!
Ik kijk uit naar de Babouche riem in de juiste maat, want tja, die kon ik natuurlijk niet 'laten liggen'.
Fijne zomer!!!!

26-06-12

Dulcy

Beste Jenny,

 Dank voor je bericht. Ben blij dat ik serieus genomen wordt.

Vandaag de slippers voor het eerst aangehad en ze zaten prima. 

 Ik hou de site in de gaten om te kijken wat voor een leuke, mooie en sportieve schoenen en laarzen
je deze winter krijgt.

En kom zeker nog een keer terug in de winkel.

Nogmaals dank voor deze snelle afhandeling.

 

Met vriendelijk groet,

 Dulcy

21-06-12

Linda uit Baarle - Nassau

Geweldig als iemand zo enthousiast is over onze producten en diensten.

Linda uit Baarle - Nassau had de super slippers van Babouche Baboos besteld.

Haar reactie:

Hoi jenny,

super gave slippers heb ik nu, lekker origineel en bedankt voor het terugstorten.

Fijne samenwerking.

groetjes
Linda

Linda  had in de Big is Beautiful onze pagina gezien en wilde gebruik maken van de speciale BIB kortingscode van 10%. Nu wilde het systeem even niet meewerken, maar hebben dat direct voor haar op een andere manier opgelost. (overigens werkt de code nu goed voor de BIB lezers onder ons)

21-01-12

Mevrouw Melis

Graag wil ik van de gratis kaartjes gebruik maken , voor de grote maten beurs in Eindhoven 24 / 25 maart 2012 .

Bij deze wil ik ook melden dat ik zeer tevreden ben met de schoenen die ik bij jullie heb besteld .

Vriendelijk groet ,

Mevrouw Melis

18-01-12

Annemieke

Beste Mevrouw Sas, Wat fijn dat ze binnen zijn! Ik probeer vrijdag te komen anders wordt het de zaterdag! Ik ben heel blij met mijn bruine laarzen. Tot vrijdag, Anniemiek

04-01-12

Maaike

Voor deze mevrouw gezocht, maar het paar niet kunnen vinden

===

Hi Jenny,

Jij ook nog de beste wensen!

Ik ben al helemaal blij met mijn andere paar en waardeer het dat je nog hebt gezocht.

Volgende keer beter. Ik kokm zeker weer terug!

Groet, Maaike

30-11-11

Nathalie

Jenny Wat een geweldig snelle reactie. Helaas ben ik echt op zoek naar een riem van koeienvacht die ik door mijn broek kan rijgen. Maar zeker enthousiast over de site en snelle service!

29-11-11

Floor

Hi Jenny, Afgelopen zaterdag heb je mij aan een paar fantastische zwarte leren laarzen geholpen. Het is echt een verademing om mooie, leren laarzen zonder moeite aan te trekken. Nooit meer genoegen nemen met concessielaarzen!!!!

24-11-11

Wendy

Leuke reactie via de mail van onze klant... en NATUURLIJK hebben wij meer in de winkel dan op de site staat ! De nieuwe collectie is nog niet toegevoegd. ==== Hi Jenny Eind september kocht ik bij jou een paar cognac kleurige basislaarzen waar je enorm veel moeite voor hebt gedaan om ze me te bezorgen. Wat een geweldige service! En wat een super laarzen! Zo blij! Nu ben ik eigenlijk op zoek naar een paar zwarte laarzen, maar ik zie op jouw site dat die niet beschikbaar zijn. Ik weet dat er van HOH nog meer modellen zijn naast de basislaarzen 142001. Geen van alle zijn echter te krijgen in het zwart met voetmaat 40 en kuitmaat 44. Zijn ze nu al 'op' voor het seizoen? Ik hoop het toch niet... Ik zie dat je zaterdag geopend bent in Ldam, dus ik hoop even langs te kunnen komen, maar misschien kun je me voor die tijd al eventjes laten weten of ik ijdele hoop koester op een paar, passende!, zwarte laarzen. Met groet, Wendy

15-11-11

Janet

Hallo! Op de dag van de opening heb ik prachtige laarzen bij jullie gekocht. Champagne kleurig, ze lopen echt geweldig. Ik wil ze daarom ook in de andere kleur! Ik wil graag weten of jullie die nog hebben in maat 39 kuitwijdte 48. Groeten Janet

28-10-11

Patricia

Net twee paar laarzen gekocht bij Jenny. Wat een verademing de ruime winkel en natuurlijk een zeer prettige behulpzame Jenny. Ik weet waar ik voortaan mijn laarzen vandaan haal. Na jaren van doelloos winkel in winkel uit, de perfecte plek gevonden. Veel succes en tot ziens!!!

07-10-11

Annemiek

Op basis van de afhandeling van een kleine kwaliteits Heel hartelijk dank voor de uiterst klantvriendelijke contacten en plezierige afhandeling. Na contact met de schoenmaker zal ik u over het resultaat informeren. Nogmaals heel hartelijk dank! Ik ga de laarzen met veel plezier dragen. Met vriendelijke groet, Annemieke

01-10-11

Marian

Twee weken geleden fantastische laarzen gekocht tijdens de vlietdagen.

Hulp in de winkel was prettig en geen moeite teveel.
Ik weet wel mijn volgende aankoop plaats vindt.

Mirian

30-09-11

Wendy

Blij met Basis laarzen van Head over Heels Dank u wel voor de geweldige service!

28-08-11

Desiree

Gisteren ging je winkel open, wat een mooie zaak is het geworden ! en dan die laarzen.....zo veel en zo mooi. het leek wel een snoepwinkel..... ik ben zo blij met de laarzen die ik bij je heb gekocht.(die bruin/blauwe model paardrijlaars) ik wens jou heel veel succes, en ik weet zeker dat je winkel een succes gaat worden. groeten van desiree.

11-04-11

Ed

Hoi Jenny,

puike site hoor!! Werkt snel en makkelijk door het menu te lopen !!

José en Ed

26-03-11

Sacha uit 's-Gravenzande

Heb vandaag mijn mooie nieuwe laarzen gekregen!

Wauw! ben er heel blij mee, moet ze uitlopen in de breedte (heb brede voet) maar .....Mooooi!!!

Thanks en veel succes ermee!
Sacha x

24-03-11

Sacha uit 's-Gravenzande

Heb vandaag als eerste klant van de online shop een paar laarzen besteld! Daar ben ik dan toch wel een beetje trots op!
Ik kan al meteen zeggen dat de site heel snel werkt en er zeer professioneel uitziet, maak ik ook weleens anders mee. Alles ziet er heel goed uit, dat was toch wel mijn eerste indruk!

 Ben benieuwd naar de laarzen en laat zeker weten hoe alles bevalt!

24-03-11

Ank Lelieveld

Jenny
gefeliciteerd met je mooie site, ontzettend mooie laarzen en mooie sortering
groetjes ank

18-03-11

Ingeborg

Vroeger was er een winkel in Amsterdam, nu helaas alleen nog in Londen, da's mij te ver voor een paar laarzen. Ik zou heel graag naar Leidschendam komen voor een paar laarzen op kuitmaat, zodat ik ze kan passen!!

18-03-11

Mariska

Het zou fijn zijn om een winkel met damesschoenen in grote maten dicht in de buurt te hebben. Nu moet ik het hele land door voor schoenen en dan is vaak de keus nog steeds heel schaars. Jammer dat de mode-industrie zo weinig inspringt op het steeds groter worden van mensen en hun voeten

18-03-11

Willemijn

Ik heb behoefte aan vlotte kleurige laarzen en schoenen. Ik heb al mooie rode bij jullie gezien

18-03-11

Marijke

Ik blijf hopen dat je toch je winkel kan openen op de Damlaan

25-05-10

Angelique (winnaar inschrijving)

hallo mensen, wat leuk weer een nieuwe winkel voor aparte voetjes. Hopelijk ook sierlijke schoenen, want ik vindt nl de meeste laarsen voor mollys erg grof.

25-05-10

Dulcy

Fijn dat er een schoenenwinkel voor grote maten in de buurt van leiderdorp komt.
Hoop dat jullie snel open gaan.