Ruilen en retourneren

Jenny Boots doet er alles aan om kwalitatief goede producten te leveren, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u desondanks niet tevreden bent met de aankoop of dat de laars of schoen niet past. In die gevallen kunt u een artikel ruilen of retourneren.

Online bestelde goederen kunnen tot 14 dagen na ontvangst nog naar ons worden teruggestuurd, om te ruilen of het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen. 

Wilt u een artikel ruilen, dan zullen uw nieuwe keus binnen Nederland toezenden en worden de verzendkosten in rekening gebracht.
Dit wordt binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending verstuurd. Het artikel moet natuurlijk wel voorradig zijn.

De gekochte artikelen moeten onbeschadigd en ongedragen zijn en in de originele verpakking met een (kopie van de) factuur worden teruggestuurd. Pakketten die onder rembours naar ons verstuurd worden, kunnen wij helaas niet accepteren. Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

Door de komende sluiting en de huidig lage prijzen zal Jenny Boots & Fashion de handelings- en  verzendkosten van € 6,95 doorbelasten naar de klant, wij hopen op uw begrip.
Ook de kosten van het retour zenden van één of meerdere artikelen komen voor rekening van de klant.


We streven ernaar om geretourneerde goederen direct na aankomst in behandeling te nemen. Echter, houdt er in drukke periodes rekening mee dat het langer kan duren voordat uw tegoed of geruilde laarzen verwerkt zijn. Als een artikel niet behouden wordt, zal Jenny Boots binnen 10 werkdagen nadat het product in goede staat retour is ontvangen, het aankoopbedrag rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.

1. Stop de (kopie) factuur terug in de doos. Omcirkel op deze kopiefactuur de producten die u retourneert en stop deze kopiefactuur in de doos.
2. Pak de doos terug in de verzendzak en plak deze dicht.
3. Vermeldt onderstaande retouradres op het pakket.
4. Geef het pakket af bij het postkantoor. U krijgt hier een afgiftebewijs.
5. Bewaar het afgiftebewijs tot u van ons een e-mail heeft ontvangen dat wij uw retourzending in goede orde binnen hebben gekregen.

Retouradres:

Jenny Boots
Damlaan 29
2265 AL Leidschendam

Meer informatie over retouren vindt u in onze algemene voorwaarden.