Ruilen en retourneren

Jenny Boots doet er alles aan om kwalitatief goede producten te leveren, maar het kan natuurlijk voorkomen dat u desondanks niet tevreden bent met de aankoop of dat de laars of schoen niet past. In die gevallen kunt u een artikel ruilen of retourneren.

U heeft bij Jenny Boots, naast de wettelijke 14 werkdagen extra tijd om na te denken. Online bestelde goederen kunnen tot 21 dagen na ontvangst nog naar ons worden teruggestuurd, om te ruilen of het volledige aankoopbedrag terug te ontvangen.

Wilt u een artikel ruilen, dan zullen uw nieuwe keus binnen Nederland gratis toezenden. Buiten Nederland zijn de verzendkosten voor de klant.
Dit wordt binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending verstuurd. Het artikel moet natuurlijk wel voorradig zijn.

De gekochte artikelen moeten onbeschadigd en ongedragen zijn en in de originele verpakking met een (kopie van de) factuur worden teruggestuurd. Pakketten die onder rembours naar ons verstuurd worden, kunnen wij helaas niet accepteren. Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking beschadigd is of ontbreekt, worden eveneens niet geaccepteerd en gaan retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

De kosten van het retour zenden van één of meerdere artikelen komen voor rekening van de klant, wij vragen hiervoor uw begrip. In tegenstelling tot grote ketenwinkels kunnen wij de retourkosten niet vergoeden, omdat dit voor ons als relatief kleine winkel en webshop niet haalbaar is gebleken. 
We streven ernaar om geretourneerde goederen direct na aankomst in behandeling te nemen. Echter, houdt er in drukke periodes rekening mee dat het langer kan duren voordat uw tegoed of geruilde laarzen verwerkt zijn. Als een artikel niet behouden wordt, zal Jenny Boots binnen 10 werkdagen nadat het product in goede staat retour is ontvangen, het aankoopbedrag rechtstreeks op uw bankrekening terugstorten.

1. Stop de (kopie) factuur terug in de doos. Omcirkel op deze kopiefactuur de producten die u retourneert en stop deze kopiefactuur in de doos.
2. Pak de doos terug in de verzendzak en plak deze dicht.
3. Vermeldt onderstaande retouradres op het pakket.
4. Geef het pakket af bij het postkantoor. U krijgt hier een afgiftebewijs.
5. Bewaar het afgiftebewijs tot u van ons een e-mail heeft ontvangen dat wij uw retourzending in goede orde binnen hebben gekregen.

Retouradres:

Jenny Boots
Damlaan 29
2265 AL Leidschendam

Meer informatie over retouren vindt u in onze algemene voorwaarden.