Grote Maten Beurs 6 en 7 april combi met Zuid Nederlandse Beurs

15-03-13


Wat een feest !!!!!!

 

 

 

 

De meest mooie en uitgebreid Grote Maten Beurs van Nederland !!!!
En natuurlijk zijn wij daarbij!!!

 

De GroteMatenBeurs dit jaar samen met de Zuid-Nederlandse-Beurs!!! 
Natuurlijk staan wij ook de GroteMatenBeurs op 6 en 7 april in Eindhoven!

Samen??? Ja samen met de Zuid Nederlandse Beurs  !!!

De Zuid Nederlandse Beurs is een 4-daags breed georiënteerde consumentenbeurs. Een beurs waar zowel Brabant als daarbuiten graag een dagje naartoe gaat om te winkelen. Een shop walhalla met de leukste dingen op het gebied van mode, accessoires, reizen, koken, uiterlijke en innerlijke verzorging, knutselen, hebbedingetjes, workshops, optredens etc.  Met op zaterdag en zondag  de GroteMatenBeurs  

Natuurlijk geven we ook deze keer weer gratis kaartjes weg.
Volg twitter en/of like onze Facebook pagina en meldt daar dat je een kaartje wil winnen en wij loten uit deze meldingen 10 dames.

  

Meer info over de beurs

Vol trots kunnen wij u melden dat de vijfde "Grote Maten Beurs" in Eindhoven is samengevoegd met de Zuid Nederlandse Beurs. In 1955 heeft de eerste editie van de Zuid Nederlandse Beurs (ZNB) plaatsgevonden in het Beursgebouw. Nu 58 jaar later is de ZNB nog steeds een begrip in Eindhoven en omstreken. De ZNB is een 4-daags breed georiënteerde consumentenbeurs. een shopwalhalla met de leukste dingen op gebied van mode, uiterlijke en innerlijke verzorging, wonen, reizen, koken, workshops, optredens etc.

Met een grotere kledingmaat is het nog steeds erg lastig om op één locatie, lees stad of dorp, kleding, schoenen en lingerie te kopen. Op de "Grote Maten Beurs" is wel alles op één locatie te vinden. Tevens zijn er vele acties en kunt u genieten van de modeshows met echte plussize modellen. Ook als u wat verder weg woont vanaf Eindhoven is het dus zeer de moeite waard om er een dagje voor uit te trekken.

De GMB is gesitueerd op het bordes (boven, lift aanwezig) en zal geopend zijn op zaterdag 6 en zondag 7 april 2013. Met één toegangsticket kunt u beide beurzen bezoeken.


Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing
Zondag 7 april staat in de het teken van de tiende Miss PlusSize Fashion verkiezing. Twaalf plussize vrouwen strijden om de titel Miss PlusSize Fashion 2013 en daarbij kunnen ze uw steun zeker gebruiken! Zie ook missplussizefashionverkiezing.nl.

Kom ook!!!


<< terug