Proef de Zomer was weer super gezellig !!

28-06-11


Veel nieuwe gezichten in Camuz bij Proef de zomer

Maandag avond was ook Jenny Boots voor het eerst aanwezig bij Proef de Zomer. De temparatuur buiten steeg boven de 25 graden uit en wat spannend was het of de mensen nog wel zouden komen op die heerlijke zomeravond.

Om 19:00 stonden wij klaar om de mensen te ontvangen. Mijn vrees voor de opkomst werd direct weggenomen, want zelfs toen nog kreeg ik aanvragen voor een kaartje over de mail.

Nog even snel een rondje langs de collega's en wat zag het er schitterend uit. 
Verzorgende producten, schoonheidsadviezen, advies nieuwe kapsels, lingerie, slippers en podologie, geweldige bloemstukken, Sfeer meubels, vloerdelen presentatie etc.

Ook werden we flink voorzien in hapjes en drankjes.... Voor de zoetekauw heerlijke taartjes van de bakkerij en voor de hartige mensen onder ons verse haring, salades, fris fruit en noem maar op. Bij de wijnproeferij kon men genieten van een goed glas wijn en zelfs champagne werd geschonken.

De opkomst was veel beter dan verwacht en Camuz stond, ondanks het mooie weer, vol met nieuwsgierige mensen.
Jenny Boots had heel veel aanloop en de dames wilde graag geinformeerd worden, laten meten of alvast een afspraak maken. Eén van onze klanten kwam  langs om haar schoenen te passen en op te halen. "Ik ben gek op andere schoenen en deze heeft zo'n leuke en bijzondere hak.... en ik loop er zo op weg" . Wat is het toch heerlijk om dames zo blij te zien vertrekken.

Zo werd het op de hete maandagavond in juni een super gezellige informatieve borrel.

En ......... bent u er de volgende keer ook (weer) bij????? 
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang de volgende keer  een uitnodiging over de mail. 

Wij proefde zomer


<< terug