Samenwerken versterkt

17-04-14


Jenny Boots, Be Beautiful Be yourself en Siervol

  

 

Jenny Boots

 

 

Jenny Boots is gespecialiseerd in laarzen voor de dikke kuitjes en schoenen voor de grotere voetjes. Jenny Boots is uniek in Nederland en heeft een fysieke winkel, twee shop in shops in het land, een webshop en is een speciaal verkoop en service punt voor één van de leveranciers.

 

Toen ik vorig jaar gevraagd werd om een shop in shop te starten bij Be Beautiful een grote maten winkel in Leerdam was dit direct een stap die ik wilde nemen. Door de leuke samenwerking zijn wij een stap verder gegaan om ook de kleding naar Jenny Boots te halen.

 

 

In eerste instantie was ik een beetje terughoudend. Jenny Boots  is een aanvulling voor de grote maten kleding winkels in de regio en ik wilde niet concurreren.  Daarom hebben wij ervoor gekozen één merk Junarose goed neer te zetten. Dit merk is nog niet veel te vinden in de omgeving en zien dit dus als aanvulling op de andere kleding zaken. Daarnaast hebben wij een klein deel van de winkel ingericht, maar zo samengesteld om toch te kunnen voorzien in een volledige aankleding van de vrouw. 

Jenny Boots en Be Beautiful Junarose

Jenny Boots en Siervol

 

Er zijn meerdere redenen om samen te werken dmv shop in shop:

De service gerichtheid richting onze klanten.

Ondanks het feit dat de dames van heinde en ver naar ons afreizen en wij ook voorzien in een webshop, willen wij onze producten zo makkelijker bereikbaar maken voor klanten buiten de regio.  

 

Samenwerken versterkt

Met Be Beautiful en Siervol als shop in shop bij Jenny Boots kan je jezelf kleden met bijpassend schoeisel , want uiteraard hebben wij naast laarzen ook schoenen en slippers!
Door diversiteit in de winkel krijgen de dames het echte gevoel van “shoppen” onder één dak.

Je gaat herboren de winkel weer uit!

 

Genieten van elkaars pieken

De keus om samen te werken werd ondersteund door het feit dat ik als ondernemer, met als primair product laarzen, ook keek naar mogelijkheden om de zomermaanden meer loop in de winkel te krijgen. De laarzen verkoop piekt voornamelijk in het najaar en winter en kledingverkoop heeft zijn piek veelal in het voorjaar en zomer. Sieraden zijn van toegevoegde waarde door hel het jaar.

Hoe mooi is het om in elkaars piek mee te draaien.

 

Frisse blik

Door samen te werken krijg je nieuwe ideeën en inzichten. De combinaties lijken oneindig en zijn we kritisch op de uitingen.
Het is heerlijk om als kleine ondernemer toch te kunnen sparren en samen te werken met “objectieve” collega’s .

 Logo


<< terug