Jenny Boots bij Largeness op 27 november

09-11-13


A GIRLS NIGHT OUT!


Op woensdag 27 november is er in de winkel van Largeness in Rotterdam weer een lady's night vol gezelligheid in de bekende ongedwongen sfeer die je van hen gewent bent. 


Je bent vanaf 19:00 uur welkom in de winkel van Largeness adres Meyenhage 306 in Rotterdam zuid
voor een aantal uurtjes gezelligheid.


Onder het genot van een hapje en een drankje kun je je onder meer vermaken met een modeshow, wordt er een laarzenparty verzorgd door Jenny Boots en krijg je een geweldig leuke attentie van ons. - 20 PROCENT KORTING op de collectie van Largeness
Alsof dat alles nog niet genoeg was krijg je deze avond van ons maar liefst 20 procent korting op het gehele assortiment van Largeness. Redenen te over om lekker aan te schuiven de 27ste. 
Tevens is Nostalgie & Brocante (Van die geweldig leuke prijs!) aanwezig in de winkel voor een dosis lifestyle. Komt dat zien! 

- INTERESSE?
Stuur een mailtje naar info@largeness.nl o.v.v. A girls night out, zodat wij er rekening mee kunnen houden. Largeness heeft maar een beperkt aantal plaatsen dus we werken wederom met het op=op principe. 

De toegang tot deze leuke avond is natuurlijk niet enkel voor onze vaste klanten, iedereen is welkom en deel het bericht dan ook gerust zodat je vriendinnen het ook te weten komen.  
En zoals je van hen gewend bent is deze avond gratis te bezoeken!


<< terug