Betalingsmogelijkheden

Winkelwagen

Vink Veilig bestellen en betalen (SSL)
Vink Flexibele betaalmogelijkheden
Vink Lage verzendkosten

Vink 14 dagen bedenktijd
Vink Geen account nodig om te bestellen

Bij Jenny Boots kunt u gebruik maken van de volgende betalingsmethode:

iDEAL
iDEAL is op dit moment de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met iDEAL kunt u heel gemakkelijk, snel en veilig uw aankopen afrekenen. U kunt gebruik maken van iDEAL als u internetbankiert bij de ING, Rabobank, ABN AMRO, Fortis Bank en SNS bank. Meer informatie hierover kunt u eventueel vinden op
 www.ideal-betalen.nl  


MrCash 

Mistercash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Het is ook mogelijk om er internettransacties mee te verrichten. Aangezien er tegenwoordig heel veel artikelen en diensten via internet worden aangeschaft is dit een zeer handige manier van betalen. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar.  Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn er zeer strenge veiligheid systemen die onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u onmiddellijk op uw online bankafschrift. 

 

Overmaken
Bij een overboeking kunt u doormiddel van een bankoverschrijving het bedrag van de bestelling overboeken naar de rekening van Jenny Boots 1517.21.408. Nadat de betaling is ontvangen zullen wij de bestelling versturen. Binnenkort gaat ook Nederland over naar de internationale betalingsstandaard IBAN (voor meer info)

Jenny Boots
IBAN                                    NL18 RABO 0151721408
BIC                                       RABONL2U

===

Paypal 

Betalen met Paypal is mogelijk. Aan deze betalingswijze zijn extra kosten verbonden, welke aan u zullen worden doorbelast. De kosten van de paypal betaling bedraagt, naast de verzendkosten, 3,4% van de bestelling.

Pin
In de winkel, op de beurzen en bij de laarzen party's kunt u natuurlijk gewoon pinnen.