Raksja Armbanden

Nu bij Jenny Boots
Prachtige zijden wikkelarmbanden 
Don't just give a gift, give it from your heart

Raksha zijn  100% zijden armbanden (“Silks” genaamd), mooi afgebiesd met een bijpassende kleur.  De enigszins rekbare armbanden zijn ca.  1,5 cm breed en lopen aan de uiteinden in een punt. Door de rekbaarheid zijn ze eenvoudig vast te knopen met een dubbele knoop. Ze zijn ook weer eenvoudig te ontknopen. Door de rekbaarheid passen de armbanden altijd om iedere pols.

Deze kleurrijke armbanden zijn met de hand geverfd en de kleuren lopen zacht in elkaar over (“blends”). Doordat ze in diverse kleuren worden gemaakt, is er altijd een kleurcombinatie die goed bij jouw persoonlijkheid past, of bij de persoonlijkheid van degene aan wie je hem schenkt.

De Raksha zijn te gebruiken als armband, ketting, enkelband of zelfs als haarband. Een prachtig geschenk om te geven en om daarmee je vriendschap en liefde te tonen. Maar eigenlijk nog veel leuker om te krijgen.

Waar staan de Raksja armbanden voor

Met bewondering voor de prachtige gedachte achter het Raksha Bhandan feest, waarbij de familieband en liefde wordt geëerd, heeft Jozemiek zich laten inspireren tot een prachtig product.
Raksja by Jozemiek is volop geïnspireerd op de Raksha zijden armbanden uit het Hindu geloof. Een warme gedachte, een eenvoudig gebaar, maar direct vanuit het hart. De oorspronkelijke Rakhi is gemaakt van rode en goudgekleurde armbanden, welke worden gegeven door zussen aan hun broers.

Tegenwoordig geven niet alleen zussen aan broers een armband, maar geef je een armband aan een geliefde. Een fijne manier om te zeggen dat je van iemand houdt, dat je blij bent met die dierbare in je leven. Raksja by Jozemiek geeft een bijdrage door dit teken van liefde en bescherming aan vriendinnen, moeders en andere dierbaren. Hieronder de betekenis per kleur

Bestel nu jouw kleur!